18 decembra, 2023 Juli Széchenyi-Smythe

Tevž Kupljenik med prejemniki sredstev Mladih upov 2023

Z velikim zadovoljstvom sporočamo, da je Tevž Kupljenik, član Slovenskega mladinskega orkestra, eden izmed izbranih prejemnikov finančne podpore na 11. razpisu Mladi upi 2023, ki ga organizira Zavarovalnica Triglav.

Tevževa glasbena pot, zaznamovana s predanostjo in izjemnim talentom, odseva vrednote trdega dela in strasti, ki jih spodbujamo pri ART BSA. Njegov uspeh ni le osebno priznanje, ampak potrditev potenciala mladih, zavzetih glasbenikov.

Čestitamo mu za dosežek in z veseljem pričakujemo njegov nadaljnji razvoj in prispevek k svetu glasbe. Njegova umetniška prihodnost je svetla in pri ART BSA smo ponosni, da ga lahko podpiramo njegovi poti.

Zahvaljujemo se Zavarovalnici Triglav za njihovo podporo in zavezanost k razvoju mladih talentov prek iniciative Mladi upi. Tevžev primer uspeha kaže, kaj se lahko doseže z nadarjenostjo in ustrezno podporo.

V ART BSA smo globoko zavezani k misiji podpiranja mladih glasbenikov, zato so njihovi uspehi za nas še posebej pomembni. Tevžev dosežek je resnično čudovita novica za sklenitev leta 2023.

sl_SI